Hoomline Vloeren Visualiser - Vloerendirect
info@vloerendirect.nl 0228 - 745 347 Route maken
 

PVC vloeren

Duurzame PVC vloeren voor ieder budget

Zoekt u een vloer die duurzaam, geluiddempend, sterk en makkelijk te onderhouden is? Dan is een PVC vloer de juiste keuze. PVC vloeren hebben een lange levensduur en zijn tegenwoordig nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Ideaal voor vloerverwarming.

Vloerendirect heeft een ruime collectie aan PVC vloeren in allerlei soorten, kleuren en prijzen. U kunt langskomen in onze showroom in Enkhuizen of maak een afspraak. Dan komen wij graag bij u langs.

Welke PVC vloer moet ik kiezen?

Door de ruime keuze aan PVC vloeren is het maken van een keuze erg lastig. Naast het selecteren op kleur en prijs, heeft iedere vloer andere eigenschappen.

PVC vloeren hebben vele voordelen. Ze zijn sterk en duurzaam, voelen warm en comfortabel aan en zijn bovendien geluiddempend en geruisloos.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt langskomen in onze showroom in Enkhuizen of maak een afspraak. Dan komen wij graag bij u langs.

Hoe onderhoud ik een PVC vloer?

Een van de belangrijkste voordelige eigenschappen van een PVC vloer, is dat onderhoud minimaal nodig is. Wij leggen het graag aan u uit op deze pagina.

tarkett-4

Kom langs in de winkel!