Traprenovatie met hout: Luxe uitstraling | Vloerendirect Enkhuizen
Hoomline Vloeren Visualiser - Vloerendirect
info@vloerendirect.nl 0228 - 745 347 Route maken
 

Traprenovatie hout

Traprenovatie met hout, een luxe uitstraling

Vloerendirect biedt u ook de mogelijkheid om een dichte trap te laten bekleden met houten overzettreden. U kunt ervoor kiezen om alleen het voetbord van hout of het voetbord én het stootbord van hout te laten maken. Ook is het mogelijk om een antislip strip in de treden te monteren. De houten treden kunnen in veel verschillende kleuren worden geleverd. Uit diverse kleurenwaaiers kunt u de gewenste kleur kiezen. Onze vakmensen brengen vervolgens uw traptreden in onze eigen werkplaats op kleur.

Wilt u een open trap door Vloerendirect laten bekleden met hout, dan kan dit zowel op het voetbord met overzettreden als helemaal rondom. Bij rondom wordt het voetbord nog steeds bekleed met een overzettrede, maar worden de onderkant en achterkant bekleed met een mooi dun stukje hout in dezelfde kleur.

Traprenovatie met hout - Vloerendirect
Traprenovatie - Vloerendirect

Wij helpen u graag

Vloerendirect neemt graag uitgebreid de tijd voor vakkundig advies. Zo kunt u de juiste vorm van traprenovatie kiezen, passend bij uw woonwensen. U bent van harte welkom in onze showroom in Enkhuizen! Ook komen wij vrijblijvend bij u thuis met samples van materialen die direct leverbaar zijn.

Bright small hallway with stairs in a house

Traprenovatie “Tapijt”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een standaard tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 250,-  Houten-vloeren-Vloerendirect-sfeerbeeld

  Traprenovatie “Vinyl/PVC”

  Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  vanaf € 850,-   Traprenovatie - Vloerendirect

   Traprenovatie “Laminaat/Hout

   Wilt u uw trap liever met laminaat of hout bekleden? Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

   vanaf € 1.250,-    Kom langs in de winkel!