Traprenovatie hout

Traprenovatie met hout, een luxe uitstraling

Vloerendirect biedt u ook de mogelijkheid om een dichte trap te laten bekleden met houten overzettreden. U kunt ervoor kiezen om alleen het voetbord van hout of het voetbord én het stootbord van hout te laten maken. Ook is het mogelijk om een antislip strip in de treden te monteren. De houten treden kunnen in veel verschillende kleuren worden geleverd. Uit diverse kleurenwaaiers kunt u de gewenste kleur kiezen. Onze vakmensen brengen vervolgens uw traptreden in onze eigen werkplaats op kleur.

Wilt u een open trap door Vloerendirect laten bekleden met hout, dan kan dit zowel op het voetbord met overzettreden als helemaal rondom. Bij rondom wordt het voetbord nog steeds bekleed met een overzettrede, maar worden de onderkant en achterkant bekleed met een mooi dun stukje hout in dezelfde kleur.

Traprenovatie met hout - Vloerendirect
Traprenovatie sfeerbeeld vloerendirect

Traprenovatie “Budget”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een standaard tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 175,-Houten-vloeren-Vloerendirect-sfeerbeeld

Traprenovatie “Basis”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een luxe tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 275,-Traprenovatie - Vloerendirect

Traprenovatie “Top”

Wilt u uw trap liever met een ander materiaal bekleden? Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Prijs op maat