Traprenovatie laminaat

Duurzaam materiaal voor uw traprenovatie met laminaat

Tegenwoordig wordt laminaat ook steeds vaker gebruikt bij traprenovaties. Dit duurzame materiaal ziet er prachtig uit en is beschikbaar in allerlei patronen en kleuren. Echt hout is vaak moeilijk mooi te houden en veroudert snel, laminaat is in dit geval een uitstekend alternatief! U houdt het niet alleen eenvoudig schoon, maar het materiaal lijkt ook sprekend op echt hout. Vloerendirect combineert bij uw traprenovatie het ongekende gemak van kunststof met het karakteristieke gevoel van hout.

Een traprenovatie met laminaat is investeren in de toekomst, omdat het bijna niet slijt. Deze duurzame eigenschap is een van de voornaamste redenen om voor laminaat te kiezen. Na de eerste jaren zult u weinig tot geen krassen opmerken. Uw trap ziet er na verloop van tijd nog net zo uit als toen deze pas was aangelegd. Omdat het zo’n sterk materiaal is, kan het ook veel zwaardere ladingen verduren dan andere materialen.

Traprenovatie met laminaat - Vloerendirect
Traprenovatie sfeerbeeld vloerendirect

Traprenovatie “Budget”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een standaard tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 175,-Houten-vloeren-Vloerendirect-sfeerbeeld

Traprenovatie “Basis”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een luxe tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 275,-Traprenovatie - Vloerendirect

Traprenovatie “Top”

Wilt u uw trap liever met een ander materiaal bekleden? Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Prijs op maat