Traprenovatie met tapijt: vanaf €175,- | Vloerendirect Enkhuizen
Hoomline Vloeren Visualiser - Vloerendirect
info@vloerendirect.nl 0228 - 745 347 Route maken
 

Traprenovatie tapijt

Traprenovatie met tapijt

Vloerendirect kan met tal van mogelijkheden uw trap stofferen met tapijt. Een gestoffeerde trap maakt zo goed als geen geluid bij het belopen, voelt zacht en warm aan de voeten en is de ideale oplossing om beschadigde of oude traptreden te camoufleren. Bovendien zijn er vele opties om van uw trap een uniek exemplaar te maken! Zo heeft u de keuze uit diverse soorten tapijt en kleuren. Hetzelfde geldt voor het vlak van uitvoering. Het stofferen van een trap kan namelijk op twee manieren gebeuren, namelijk met het traploper-effect of met volledige stoffering.

Bij het traploper-effect wordt slechts een gedeelte van de trap, meestal het midden, gestoffeerd. Op die manier blijft een deel van de traptreden zichtbaar. Wanneer deze uit hetzelfde materiaal bestaan als de trapleuning, vormen deze een mooi geheel. Bij volledige stoffering wordt de trap in het geheel bekleed. Iedere traptrede wordt dus over de gehele lengte van stof voorzien. Dat is overigens altijd het geval wanneer u kiest voor een vast tapijt. Het is vooral een ideale oplossing wanneer de traptreden beschadigd zijn.

Wilt u ook uw trap laten bekleden met tapijt? Het is al mogelijk vanaf € 250,-!

Traprenovatie sfeerbeeld vloerendirect

Wij helpen u graag

Vloerendirect neemt graag uitgebreid de tijd voor vakkundig advies. Zo kunt u de juiste vorm van traprenovatie kiezen, passend bij uw woonwensen. U bent van harte welkom in onze showroom in Enkhuizen! Ook komen wij vrijblijvend bij u thuis met samples van materialen die direct leverbaar zijn.

Bright small hallway with stairs in a house

Traprenovatie “Tapijt”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een standaard tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 250,-  Houten-vloeren-Vloerendirect-sfeerbeeld

  Traprenovatie “Vinyl/PVC”

  Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  vanaf € 850,-   Traprenovatie - Vloerendirect

   Traprenovatie “Laminaat/Hout

   Wilt u uw trap liever met laminaat of hout bekleden? Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

   vanaf € 1.250,-    Kom langs in de winkel!