Traprenovatie PVC

Traprenovatie met PVC: Lange levensduur en minimaal onderhoud

Wanneer u kiest voor traprenovatie met PVC dan heeft Vloerendirect verschillende mogelijkheden. Heeft u een dichte trap dan kunt u kiezen uit PVC op alleen het voetbord of PVC op het voetbord en stootbord. Bij een open trap is dit slechts het voetbord. PVC is verkrijgbaar in meer dan 1200 verschillende decors. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste kleur.

Bij het renoveren van uw trap met PVC monteren wij altijd eerst een trapprofiel op de trapneus. Vervolgens wordt de PVC hierin bevestigd, wat resulteert in extra stevigheid en minder slijtage. Deze trapprofielen zijn slechts voor een klein deel zichtbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder: aluminium, zilver en brons.

Traprenovatie met PVC - Vloerendirect
Traprenovatie sfeerbeeld vloerendirect

Traprenovatie “Budget”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een standaard tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 175,-Houten-vloeren-Vloerendirect-sfeerbeeld

Traprenovatie “Basis”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een luxe tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 275,-Traprenovatie - Vloerendirect

Traprenovatie “Top”

Wilt u uw trap liever met een ander materiaal bekleden? Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Prijs op maat