Traprenovatie met PVC: Lange levensduur | Vloerendirect Enkhuizen
Hoomline Vloeren Visualiser - Vloerendirect
info@vloerendirect.nl 0228 - 745 347 Route maken
 

Traprenovatie PVC

Traprenovatie met PVC: Lange levensduur en minimaal onderhoud

Wanneer u kiest voor traprenovatie met PVC dan heeft Vloerendirect verschillende mogelijkheden. Heeft u een dichte trap dan kunt u kiezen uit PVC op alleen het voetbord of PVC op het voetbord en stootbord. Bij een open trap is dit slechts het voetbord. PVC is verkrijgbaar in meer dan 1200 verschillende decors. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste kleur.

Bij het renoveren van uw trap met PVC monteren wij altijd eerst een trapprofiel op de trapneus. Vervolgens wordt de PVC hierin bevestigd, wat resulteert in extra stevigheid en minder slijtage. Deze trapprofielen zijn slechts voor een klein deel zichtbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder: aluminium, zilver en brons.

Traprenovatie met PVC - Vloerendirect
Traprenovatie met marmoleum - Vloerendirect

Wij helpen u graag

Vloerendirect neemt graag uitgebreid de tijd voor vakkundig advies. Zo kunt u de juiste vorm van traprenovatie kiezen, passend bij uw woonwensen. U bent van harte welkom in onze showroom in Enkhuizen! Ook komen wij vrijblijvend bij u thuis met samples van materialen die direct leverbaar zijn.

Bright small hallway with stairs in a house

Traprenovatie “Tapijt”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een standaard tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 250,-  Houten-vloeren-Vloerendirect-sfeerbeeld

  Traprenovatie “Vinyl/PVC”

  Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  vanaf € 850,-   Traprenovatie - Vloerendirect

   Traprenovatie “Laminaat/Hout

   Wilt u uw trap liever met laminaat of hout bekleden? Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

   vanaf € 1.250,-    Kom langs in de winkel!