Binnenzonwering op maat gemaakt | Vloerendirect Enkhuizen
Hoomline Vloeren Visualiser - Vloerendirect
info@vloerendirect.nl 0228 - 745 347 Route maken
 

Binnenzonwering

Creëer sfeer met onze binnenzonwering

Bij​ het inrichten van uw woning wilt u een interieur creëren dat bij u past. Binnenzonwering heeft grote invloed op de sfeer van een ruimte. Het is daarom belangrijk dat deze perfect aansluit bij uw interieurstijl. Vloerendirect heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos, een ruime keuze aan binnenzonwering. Bovendien is binnenzonwering is mooie raambekleding die tevens voor een aangenaam binnenklimaat zorgt.

Ons assortiment binnenzonwering bestaat uit onder meer: jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, lamellen, vouwgordijnen en shutters. Vloerendirect neemt graag uitgebreid de tijd voor vakkundig advies. Zo kunt u de juiste vorm van binnenzonwering kiezen, passend bij uw woonwensen. U bent van harte welkom in onze showroom in Enkhuizen!

Vloerendirect heeft een collectie binnenzonwering in allerlei soorten, maten, prijzen en uitvoeringen. Alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Daarom komen wij bij u thuis opmeten en tevens ophangen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom of stel uw vraag telefonisch via: 0228 – 745 347.

Binnenzonwering - Vloerendirect Enkhuizen
Jaloezieën - Vloerendirect Enkhuizen

Jaloezieën

Jaloezieën zijn erg populair als binnenzonwering en dit is onder meer omdat deze erg praktisch zijn. Door de lamellen kan de lichtinval op elk moment eenvoudig worden gedoseerd. Jaloezieën zijn bij Vloerendirect in verschillende maten, materialen en kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor: aluminium, PVC of houten jaloezieën. Ook heeft u bij ons de keuze uit brede of smalle lamellen. Zo kunt u uw jaloezieën volledig naar eigen wens samenstellen.

Onze collectie is bovendien helemaal van nu met veel natuurlijke tinten, lamellen met beton- en linnenlook en prints op het ladderband. Gaat uw voorkeur uit naar tijdloos, dan hebben wij ook de basic kleuren met een afwerking in mat én glans en extra brede lamellen. Tevens zijn er diverse bedieningssystemen beschikbaar.

Laat u door ons adviseren. Wij komen graag bij u langs!

Rolgordijnen

Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai kiepramen, uw slaapkamer of de woonkamer: rolgordijnen bieden altijd een mooie en functionele oplossing. Voor keukens en badkamers zijn er zelfs speciale vochtbestendige stoffen beschikbaar.

Over het algemeen zijn rolgordijnen een voordelige vorm van binnenzonwering, doordat deze zijn voorzien van een eenvoudige constructie. Naast een zonwerende functie kunnen rolgordijnen ook verduisterend werken. Bij Vloerendirect vindt u een grote collectie rolgordijnen in allerlei kleuren en dessins.

Rolgordijnen - Vloerendirect Enkhuizen
Plissegordijnen - Vloerendirect Enkhuizen

Plisségordijnen

Plisségordijnen of plissés als binnenzonwering zijn tevens stijlvolle raambekleding in uw interieur. De naam van plisségordijnen stamt af van het Franse woord ‘plissé’ dat geplooid betekent. Plisségordijnen zijn strak gevouwen gordijnen die gekenmerkt worden door de elegante uitstraling. Wat erg populair is bij plisségordijnen is het Top/Down en Bottom/up mechanisme. Dit systeem zorgt ervoor dat u op elk willekeurig moment zelf kunt bepalen welk deel van het raam door het gordijn wordt bedekt.

De plisségordijnen van Vloerendirect bieden de ideale combinatie tussen privacy en de lichtinval in huis. Deze bestaan namelijk uit een enkel geplooide stof en bevatten een zigzagstructuur. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en worden op maat voor u gemaakt. U heeft de keuze uit transparante, licht doorlatende en verduisterende stoffen. In onze showroom adviseren wij u graag bij het samenstellen van uw ideale plissés

Onze binnenzonwering in het echt bekijken? Kom langs in onze showroom!

Lamellen

Lamellen worden ook wel verticale jaloezieën genoemd. Lamelgordijnen bestaan uit verticale lamellen die 180 graden gedraaid kunnen worden. Hierdoor kunt u de lamellen gemakkelijk verstellen zodat u de zon tegenhoudt of zodat u juist het licht naar binnen laat. Het lamelgordijn kunt u eenvoudig onzichtbaar maken door alle lamellen naar één kant te schuiven. Hierdoor maakt u het raam vrij als u even geen zonwering nodig heeft. Lamellen zijn zeer geschikt voor grote raamoppervlakken en zijn makkelijk in gebruik. U kunt zelfs kiezen voor elektrische bediening!

Vloerendirect biedt een grote keuze uit textiele, kunststof en aluminium lamellen die zorgen voor een geheel eigen uitstraling. De lamellen zijn leverbaar in verschillende breedtes en structuren. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Textiele lamellen kunnen wij voorzien van een vuilafstotende coating.

Lamellen - Vloerendirect Enkhuizen
Vouwgordijnen - Vloerendirect Enkhuizen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen als binnenzonwering geven een warme en sfeervolle uitstraling aan uw interieur. Vouwgordijnen vallen in tegenstelling tot rolgordijnen trapsgewijs naar beneden. De gordijnen bestaan uit banen van ongeveer tien tot dertig centimeter. Vouwgordijnen zijn vaak gemaakt van polyester of katoen en zijn in verschillende stijlen beschikbaar. U kunt kiezen voor transparante, semi-transparante of verduisterende vouwgordijnen.

Vouwgordijnen zijn een erg mooie combinatie tussen traditionele gordijnen en het snelle gebruiksgemak van rolgordijnen. Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen waardoor de breedte van het raam wordt benadrukt. Door vouwgordijnen voor het raam te hangen, creëert u een sfeervolle en huiselijke stijl in huis! Vloerendirect levert deze bovendien in tal van stoffen en kleuren.

Shutters

Shutters zijn stijlvolle luiken, die aan de binnenkant van het raam worden geplaatst. Deze luiken bestaan uit verstelbare horizontale lamellen. Een groot voordeel van shutters is dat de lamellen niet helemaal gesloten hoeven te worden om het zonlicht te weren. Hierdoor blijft het altijd licht in huis. Bovendien zorgen shutters aan de binnenkant van het raam voor een knusse sfeer in huis.

Alle shutters van Vloerendirect worden voor u op maat gemaakt. Hierdoor is er voor iedere raamsituatie een sfeervolle, passende oplossing. Deze binnenzonwering leveren wij in diverse soorten hout en in verschillende kleuren en afwerkingen.

Shutters - Vloerendirect Enkhuizen

Kom langs in de winkel!