Traprenovatie

Traprenovatie met slijtvaste trapbekleding

De trap is niet langer alleen een object dat twee verdiepingen in huis met elkaar verbindt. Tegenwoordig is het mogelijk om de trap om te toveren tot een waar designobject met een luxe uitstraling. Vloerendirect biedt u tal van mogelijkheden om met traprenovatie in de woonkamer of in de hal een eyecatcher van uw trap te maken!

Met meer dan duizend traprenovaties per jaar mag Vloerendirect zich expert noemen in het renoveren van trappen. Tapijt is de meest gekozen vloerbedekking voor de trap, maar ook laminaat, hout, vinyl, PVC en marmoleum behoren tot de mogelijkheden. Omdat u uw trap intensief gebruikt, moet deze bestand zijn tegen een stootje. Wij gebruiken daarom alleen duurzame, slijtvaste materialen voor uw traprenovatie.

Vloerendirect neemt graag uitgebreid de tijd voor vakkundig advies. Zo kunt u de juiste vorm van traprenovatie kiezen, passend bij uw woonwensen. U bent van harte welkom in onze showroom in Enkhuizen! Ook komen wij vrijblijvend bij u thuis met samples van materialen die direct leverbaar zijn.

Vloerendirect hanteert zeer scherpe prijzen voor het renoveren van uw trap. Zo heeft u bij ons al een traprenovatie vanaf €175,00! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag per e-mail een offerte aan of stel uw vraag telefonisch via: 0228 – 745 347.

Traprenovatie sfeerbeeld vloerendirect

Traprenovatie
met tapijt

Een gestoffeerde trap maakt zo goed als geen geluid bij het belopen, voelt zacht en warm aan de voeten en is de ideale oplossing om beschadigde of oude traptreden te camoufleren.

Meer informatie

Traprenovatie
met laminaat

Een traprenovatie met laminaat is investeren in de toekomst, omdat het bijna niet slijt. Deze duurzame eigenschap is een van de voornaamste redenen om voor laminaat te kiezen.

Meer informatie

Traprenovatie
met PVC

PVC is verkrijgbaar in meer dan 1200 verschillende decors. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste kleur.

Meer informatie

Traprenovatie
met hout

Vloerendirect biedt u ook de mogelijkheid om een dichte trap te laten bekleden met houten overzettreden. De houten treden kunnen in veel verschillende kleuren worden geleverd.

Meer informatie

Traprenovatie
met marmoleum

Vloerendirect renoveert uw trap ook door deze met marmoleum te bekleden. Marmoleum is er in allerlei verschillende soorten en maten. Daarnaast gaat het heel lang mee omdat het zeer slijtvast is.

Meer informatie

Traprenovatie sfeerbeeld vloerendirect

Traprenovatie “Budget”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een standaard tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 175,-Houten-vloeren-Vloerendirect-sfeerbeeld

Traprenovatie “Basis”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een luxe tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 275,-Traprenovatie - Vloerendirect

Traprenovatie “Top”

Wilt u uw trap liever met een ander materiaal bekleden? Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Prijs op maat