Traprenovatie marmoleum

Uw trap een mooie, nieuwe uitstraling met een traprenovatie met marmoleum

Vloerendirect renoveert uw trap ook door deze met marmoleum te bekleden. Dit materiaal geeft de trap een mooie, nieuwe uitstraling en biedt veel voordelen. Marmoleum is er in allerlei verschillende soorten en maten. Daarnaast gaat het heel lang mee omdat het zeer slijtvast is. Ook is marmoleum gemakkelijk schoon te houden en het kan heel veel hebben. Daarom is het ook heel geschikt voor het bekleden van uw trap.

Marmoleum is beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen. De kleur van dit materiaal zal door de jaren heen bovendien amper vervagen. Bij een traprenovatie hebt u keuze uit drie verschillende vormen van linoleum. De keuze bestaat namelijk uit banen, stroken of tegels.

Traprenovatie met marmoleum - Vloerendirect
Traprenovatie sfeerbeeld vloerendirect

Traprenovatie “Budget”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een standaard tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 175,-Houten-vloeren-Vloerendirect-sfeerbeeld

Traprenovatie “Basis”

Genoemde prijs geldt voor een dichte trap met 12 treden, exclusief de zijkanten en een luxe tapijt. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

vanaf € 275,-Traprenovatie - Vloerendirect

Traprenovatie “Top”

Wilt u uw trap liever met een ander materiaal bekleden? Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Prijs op maat