Bezorging

Levertijden

De artikelen op onze webshop hebben een gemiddelde levertijd van 3-5 werkdagen. Na uw bestelling ontvangt u van ons een bericht met de verwachte leverdatum. Het dagdeel van bezorging wordt telefonisch met u afgestemd.

Bezorgkosten

Bestellingen met een verkoopwaarde van meer dan €400,- leveren wij gratis bij uw af. Heeft u voor minder dan €400,- aan goederen besteld, dan brengen wij €39,95 in rekening voor de bezorging. Dit geldt voor alle adressen binnen een straal van 80 km gemeten vanaf ons adres in Enkhuizen. Voor alle adressen die buiten dit gebied vallen, maken wij aparte afspraken over de bezorgkosten.

U kunt uw goederen ook zelf afhalen bij ons adres in Enkhuizen. Plan hiervoor per e-mail of telefonisch een afspraak in.

Voorwaarden van verzending

Uw bestelling wordt op risico van Vloerendirect bij u afgeleverd. Vanaf het moment dat de producten bij u zijn afgeleverd draagt u als koper het risico. Controleert u bij ontvangst of de bestelling in orde is. Afwijkingen in kwaliteit of hoeveelheid dient u direct telefonisch of op de afleverbon te vermelden.

De goederen worden vóór of (indien mogelijk) tot over de 1e drempel afgeleverd. Zorg ervoor dat er iemand aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen. Bij weigering van ontvangst, gaan de goederen terug naar Vloerendirect. De gemaakte kosten voor het retourneren worden aan u doorberekend. Kosten bedragen 10 % van de hoofdsom met een minimum van € 120,-.

Heeft u vragen over onze bezorgregeling? Neem dan contact op per e-mail of bel 0228 – 745 347.